Děkujeme, že jsme si mohli zarockovat - ti, kdo přišli později neb jsme tu velkolepou akci rozjížděli se mohou mrknout alespoň na video: https://www.youtube.com/watch?v=PT_TwwiQZYA
Datum: 29.06.2012
Vložil: Franta - RockBand
Děkujeme, že jsme si mohli zarockovat - ti, kdo přišli později neb jsme tu velkolepou akci rozjížděli se mohou mrknout alespoň na video: https://www.youtube.com/watch?v=PT_TwwiQZYA
———
Datum: 27.06.2012
Vložil: Michal
A ještě mám dvě, myslím, dobré zprávy! Hned v neděli jsme domluvili s Vaškem Běhavým na jaro 2013 Odýss ve Vyžicích a dnes jsem předběžně domluvil vystoupení PUMPY! Bude to na letos na podzim. Přesný termín dodáme!!!
———
Datum: 28.06.2012
Vložil: Aleš
Ahoj Michale,
čteš tu o festivalu i o sobě spousta krásných slovíček. Plně oprávněně. Taky ti chci poděkovat... za tu obrovskou energii, se kterou ty akce pořádáš a kterou přenášíš na všechny lidi kolem. Za empatii ke všem spolupracovníkům i učinkujícím, za organizační smysl, který je znát v každém detailu tebou pořádaných akcí, za to , že máš odpověď na každou všetečnou otázku a v neposlední řadě za tvou nezměrnou lásku k bigbítu. Poděkování patří i tvé rodince, která ti dovoluje tohle všechno pořádat. Bude mi ctí s tebou aspoň minimálně spolupracovat na dalších akcích a věřím, že jich bude ještě mraky...
———
Chtěl jsem vás nechat hádat, ale teď už to nemá smysl. Už jsem to "vykecal" na facebooku. Bylo tady přes 1500 lidí!!!! SUPER!!!
———
No a je to tady. Poslední den, kdy opuštím svůj sen a vracím se do reality všedního života, je tady. Musím vám říct, že je to fakt těžký. Týden jsem byl jak v Jiříkově vidění a od zítřka zase "všední" pracovní dny... Musím vám všem poděkovat! Kapelám i vám fandům, co jste si to sem přišli užít! Jsem neuvěřitelně šťastný, že se cíl našeho festivalu vydařil! Fakt jsem se vrátil o pár desítek let zpátky!!! A doufám, že vy taky! Určitě nás má tam nahoře někdo rád, protože takový počasí se podaří jednou za pár let! Ta atmosféra byla fakt jedinečná. Nikdo neprudil, všichni byly v pohodě a nádherně "zábavově" unaveni (někteří borci i několikrát za den!), přesně tak jako za "starých" časů. Bylo mi s vámi všemi suprově! Jediné co mě mrzí, je časový skluz. Ať jsem se snažil sebe víc, tak se to furt nabalovalo... Díky tomu jsem musel kapelám v druhé půli krátit hraní a musel jsem vynechat "poděkování lidu bigbítovýmu". To mě mrzí ze všeho nejvíc! Ale třeba to někdy vyjde... Všem vám moc děkuju, že jste se zůčastnili našeho festivalu a někdy na bigbítě nashledanou! Váš Michal
PS: Teď jsem se díval z okna na tu prázdnou zahradu a pole a je mi fakt smutno...
———
Vložil: martas
prosím máš přehled o počtu lidí na" tancovačce",-... jo a ta zahrada zase rozkvete lidem bigbítovým--- jsi ten nejlepší zahradník ..........!!!!!!!!!!!!! ahoj martas
———
Datum: 26.06.2012
Vložil: Martina
Bylo to skvělý, na Odyssee a Unisonu jsem vyrostla, je to pro mě fakt nostalgická záležitost. Když Unisono hrálo 27 českých pánů, běhal mi mráz po zádech.
———
Vložil: Petr
Prosím ozvěte se PETROVI na hnědé dece u vstupu.POHLEDY.heslo je barva vašeho auta. 608213128
———
Ahoj, Stáňa mi poslala odkaz na toto video. Nevím kdo to udělal, je super! Tak neznámý autore díky a případně se ozvy. Ď M
https://www.youtube.com/watch?v=SdwAe9hrlDs
———
Datum: 25.06.2012
Vložil: Pavel
Byli jsme tam a paráda, počasí, kapely, prostředí. 17.8. se chystáme s partou do Převýšova na starý dobrý parket na akci Večer legend, kde bude hrát legendární KYSLÍK (TLUSTÁ BERTA) V PŮVODNÍ SESTAVĚ :30LET a BENEFIT 41 LET.
Pamětníci jistě znají.
© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode