Teď valím do rajčete fotky a kus videa (sorry, má to malé rozlišení):
https://vlado55.rajce.idnes.cz/Na_bigbitovy_tancovacce_2012
Datum: 25.06.2012
Vložil: Vlado
Teď valím do rajčete fotky a kus videa (sorry, má to malé rozlišení):
https://vlado55.rajce.idnes.cz/Na_bigbitovy_tancovacce_2012
———
Datum: 25.06.2012
Vložil: Jitka
Ahoj všem, byl to opravdu skvělý fesťáček. Užili jsme si to až do konce, a jak už tady někdo písnul, vrátili jsme se o x let zpět, kdy byl ještě bigbít na každém rohu :-) . Odyssea byla skvělá třešnička na dortu. I když pravda trošku hnaná časem. Ale stálo za to si počkat. Budou někde fotky???? Děkuji
———
Datum: 24.06.2012
Vložil: Dana Vosátková
Krásný večer...chtěla bych vám moc poděkovat za úžasný fest....bylo to moc super..škoda jen že Odyssea nebyla dřív....chtěla jsem se zeptat kolik bigbítovejch nadšenců dorazilo na tento festiválek?
———
Vložil: Jarmila
jj...na to jsem se také chtěla zeptat :-)
———
Velký dík všem co se kolem toho tyjátru motali :-) Doufám že po Odysseafestu a Bigbítový tancovačce přijde za dva roky např. Revivalfest :-) Nebo už za rok na Michalovu 40-tku? Například Uriah Heep revival Karlovy Vary..nebo Špejbls Helprs ....jo to bylo maso mas :-) Jinak z mého pohledu v sobotu absolutně nejlepší Pumpa!!!! Profíci! Se vším všudy!
———
Vložil: Martin
Zdravím do Vyžic a posílám poděkování všem pořadatelům.Bylo to super,počasí,kapely,pěkný holky a pivo,opravdu jsem se vrátil třicet let na zpět a to se vším všudy!Příznivce bigbítu zdraví Martin.
———
———
Datum: 22.06.2012
Vložil: Michal
Je to neuvěřitelné, je pátek 14.45 a už dorazili první návštěvníci festivalu! Z Loun!!! To je bomba!
———
Datum: 22.06.2012
To jsou skalní!!!!! :-) mělo by se jim něco věnovat :-) píseň, pivo, buřt? :-) Jako poděkování za přízeň
———
Datum: 20.06.2012
Vložil: dan
chtěl bych se zeptat jak to bude s Pohodou,když čtu na odyss.webu ,že se rozpadli?
© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode