Vyhledávání

Diskuze

Datum: 25.06.2012

Vložil: Jitka

Titulek: Cooool!!!

Ahoj všem, byl to opravdu skvělý fesťáček. Užili jsme si to až do konce, a jak už tady někdo písnul, vrátili jsme se o x let zpět, kdy byl ještě bigbít na každém rohu :-) . Odyssea byla skvělá třešnička na dortu. I když pravda trošku hnaná časem. Ale stálo za to si počkat. Budou někde fotky???? Děkuji

Datum: 24.06.2012

Vložil: Dana Vosátková

Titulek: poděkování a dotaz

Krásný večer...chtěla bych vám moc poděkovat za úžasný fest....bylo to moc super..škoda jen že Odyssea nebyla dřív....chtěla jsem se zeptat kolik bigbítovejch nadšenců dorazilo na tento festiválek?

Vložil: Jarmila

Titulek: Re: poděkování a dotaz

jj...na to jsem se také chtěla zeptat :-)

Titulek: díkes

Velký dík všem co se kolem toho tyjátru motali :-) Doufám že po Odysseafestu a Bigbítový tancovačce přijde za dva roky např. Revivalfest :-) Nebo už za rok na Michalovu 40-tku? Například Uriah Heep revival Karlovy Vary..nebo Špejbls Helprs ....jo to bylo maso mas :-) Jinak z mého pohledu v sobotu absolutně nejlepší Pumpa!!!! Profíci! Se vším všudy!

Vložil: Martin

Titulek: Bylo to fajn.

Zdravím do Vyžic a posílám poděkování všem pořadatelům.Bylo to super,počasí,kapely,pěkný holky a pivo,opravdu jsem se vrátil třicet let na zpět a to se vším všudy!Příznivce bigbítu zdraví Martin.

Vložil: bača

Titulek: Bylo to fajn.

jó bylo to super, souhlasím.

Datum: 22.06.2012

Vložil: Michal

Titulek: První návštěvníci už jsou tady!!

Je to neuvěřitelné, je pátek 14.45 a už dorazili první návštěvníci festivalu! Z Loun!!! To je bomba!

Datum: 22.06.2012

Titulek: Re: První návštěvníci už jsou tady!!

To jsou skalní!!!!! :-) mělo by se jim něco věnovat :-) píseň, pivo, buřt? :-) Jako poděkování za přízeň

Datum: 20.06.2012

Vložil: dan

Titulek: Pohoda rock

chtěl bych se zeptat jak to bude s Pohodou,když čtu na odyss.webu ,že se rozpadli?

Datum: 21.06.2012

Vložil: Michal

Titulek: Re: Pohoda rock

Ahoj Dane, tak s Pohodou opravdu počítat nemůžeme... Škoda. Naštěstí nedošlo k úplnému "rozpadu" kapely, ale jen odešlo několik kumštýřů... Mám taky jednu dobrou zprávu. Podařilo se nám včera domluvit vystoupení kapely DERBY!!! Myslím, že to je kapela, která také do našeho festivalu zapadá!

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>